Barbecuen: een beter product

Barbecuen is heel wat anders dan grillen. Grillen gebeurt op een rooster. 95 % Procent van de hitte gaat op deze manier verloren. De rook en het gespetter zullen u bekend voorkomen. Het vlees verschroeit aan de buitenkant. Van binnen is het vaak nog niet gaar. En het belangrijkste: de kenmerkende barbecuesmaak ontbreekt.

Een goede barbecue heeft een afgesloten ruimte. Aan de ene kant is het vuur. Het vlees of bijvoorbeeld de vis ligt daarnaast. Uw gerecht kan zo niet verbranden. Het druipende vet valt niet op het vuur. Er komt geen rook vrij en u gebruikt minder brandstof. En, waar het tenslotte om gaat: het gerecht krijgt een heerlijke smaak.

Grote stukken vlees, zoals beenham en spareribs, kunnen urenlang zonder vochtverlies warm gehouden worden. Door speciale houtsoorten te gebruiken kunt u uw eigen zalm of paling roken in de rookoven.

Welkom
Barbecues
Cactus
Weber
Accessoires
Beter product
Catering
Winkel
Demonstraties
Adviezen
Amerikaans
Nols
Contact

 

 
 
©Design

Outdoor Cooking Store | Overkampsweg 14 | 8102 PH Raalte | Tel: 0572-346100 | Mobiel: 06-29144488 | | E-mail
Openingstijden: Wilt u onze winkel bezoeken? Neem van te voren even contact met ons op.