[ Beste barbecuer | Barbecuen als kunst | Op TV ]

Eigen Huis en TuinOp TV: Eigen Huis & Tuin

24 Augustus 2002 was Nols te gast in het programma Eigen Huis en Tuin. Hieronder enkele fragmenten uit dit interview.

Myrna: Wat kan je eigenlijk het beste gebruiken om een lekker vuurtje te maken.

Nols: Dat hangt af van wat je gaat klaar maken. Vlees, vis en kip kan het beste klaargemaakt worden op hout en groenten en vruchten het beste op houtskool.

Myrna: Nou heb ik gehoord dat jij het liefste gebruik maakt van appelhout. Waarom is dat

Nols: Kinderen laten zien dat appelmoes lekker is. Als ze niets willen eten dan eten ze vaak wel appelmoes De smaak van appel is dus lekker. Daarom injecteren sommige koks het vlees ook met appelsap.

Myrna: Bij BBQ-en denken een heleboel mensen aan vlees en vis, maar ik zit nou een voorgerecht te eten en je hebt voor zo meteen nog een nagerecht ook.

Nols: Dat klopt want op de BBQ kan je hele maaltijden klaar maken. Zowel het voorgerecht, het hoofdgerecht als het nagerecht.

Myrna: Nols, tegenwoordig zijn er ook elektrische BBQ's, kan je daar net zo lekker mee werken als met de traditionele barbecue?

Nols: Ja want tegenwoordig worden er speciale kruiden op de markt gebracht om toch die smaak te krijgen.

Myrna: Maar het is wel een stuk veiliger want elke zomer gebeuren en weer ongelukken met de BBQ.

Nols: Dat klopt maar bij het aansteken moet je gewoon goed opletten …..

 

Barbecues
Cactus
Weber
Accessoires
Beter product
Catering
Winkel
Demonstraties
Adviezen
Amerikaans
Nols
Contact

 

 
 
©Design

Outdoor Cooking Store | Overkampsweg 14 | 8102 PH Raalte | Tel: 0572-346100 | Mobiel: 06-29144488 | | E-mail
Openingstijden: Wilt u onze winkel bezoeken? Neem van te voren even contact met ons op.