Basisrichtlijnen | Voorbereiding | Barbecuen | Voorzichtig | Direct of indirect

Tips: Basisrichtlijnen voor het barbecuen met houtskool

bulletHoud het barbecueoppervlak schoon.
bulletGebruik een kwaliteitshoutskool en bewaar deze op een droge plaats. Houtskool absorbeert vocht en brandt niet goed als het vochtig is.
bulletDe onderste en bovenste luchtopeningen dienen open te zijn wanneer u begint te barbecuen en tijdens het barbecuen.
bulletSluit de openingen om de kooljes te doven.
bulletBarbecue met gesloten deksel.
bulletZorg dat de barbecue heet is voordat u er eten op legt. De kooltjes zijn klaar voor het barbecuen als ze bedekt zijn met een dunne laag grijze as.
bulletGebruik een timer zodat u weet wanneer goed doorbakken om kan slaan in ovengaar.
  

Barbecues
Cactus
Weber
Accessoires
Beter product
Catering
Winkel
Demonstraties
Adviezen
Amerikaans
Nols
Contact

 

 
 
©Design

Outdoor Cooking Store | Overkampsweg 14 | 8102 PH Raalte | Tel: 0572-346100 | Mobiel: 06-29144488 | | E-mail
Openingstijden: Wilt u onze winkel bezoeken? Neem van te voren even contact met ons op.