Basisrichtlijnen | Voorbereiding | Barbecuen | Voorzichtig | Direct of indirect

Tips: Direct of indirect barbecuen

Direct barbecuen is de methode die gebruikt wordt om het eten direct boven de houtskoolbriketjes te barbecuen. Barbecue altijd met het deksel gesloten en draai het eten halverwege het barbecuen om. Barbecuen met gesloten deksel voorkomt opflakkeren, verschaft gelijkmatige warmte en houdt het natuurlijke aroma van, allerlei soorten voedsel vast. Gebruik de directe methode voor worstjes, koteletjes, spiesjes, groente, vissticks en ander eten dat minder dan 25 minuten nodig heeft om gaar te worden.

De indirecte methode kunt u het beste vergelijken met roosteren De houtskoolbriketjes worden aan beide kanten van de barbecue geplaatst met daartussen in een druipbakje gevuld met wat water. Met gesloten deksel stijgt de warmte en weerkaatst deze gelijkmatig overal rondom het eten net als een oven. De barbecue doet het werk en u kunt van het eten genieten. Gebruik de indirecte methode om grote stukken vlees te barbecuen zoals een ham, rollade, ribbetjes, hele kippen, kalkoen en hele vissen.

Barbecues
Cactus
Weber
Accessoires
Beter product
Catering
Winkel
Demonstraties
Adviezen
Amerikaans
Nols
Contact

 

 
 
©Design

Outdoor Cooking Store | Overkampsweg 14 | 8102 PH Raalte | Tel: 0572-346100 | Mobiel: 06-29144488 | | E-mail
Openingstijden: Wilt u onze winkel bezoeken? Neem van te voren even contact met ons op.